Over WijnIndexUitgebreid zoeken
Welkom op WijnIndex. Deze site heeft als doel om het beste wijnoverzicht van Nederland aan te bieden.  Via onze uitgebreide zoekmachine kunt u zoeken op prijs, wijnnaam, soort, druif, wijnhuis, smaak en land.

WijnIndex

Via de zoekresultaten kunt u meteen een bestelling plaatsen via de desbetreffende webshop. Prijzen en aanbod van de verschillende online slijterijen kunt u makkelijk vergelijken. Op deze pagina kunt u ook de prijsrange aanpassen.

Per zoekveld zijn meerdere waardes mogelijk. U kunt bijvoorbeeld zoeken op een dessertwijn of witte wijn uit Spanje of Frankrijk. Trefwoorden kunnen verwijderd worden door op het kruisje te klikken.


Per fles of per kist

Veel flessen worden in de webshops apart verkocht. Het is echter ook mogelijk dat u minimaal een aantal flessen per bestelling moet afnemen. Dit gaat meestal met een minimumorder van 6 flessen per kistje. Hierdoor kunnen deze webshops de flessen wijn goedkoper leveren.


Overal beschikbaar

WijnIndex is ook beschikbaar op tablet en mobiel. Zo kunt u bijvoorbeeld op locatie in een slijterij makkelijk een vergelijking maken in het aanbod.


Makers
Deze site is gemaakt door Pixeldust uit Rotterdam.